Количка0
Общо:Количката е празна
Количката ви е празна!

Технологии на печат

Директен печат

Това е технология при която мастилото се вмъква директно във влакната на материята. По този начин щампата стои като част от тениската, осигурява се максимален комфорт и е устойчива на пране.
Мастилото е специално предназначено за печат върху текстил и е абсолютно безвредно.
Тази технология се използва най-често за бели и светли материи

Флекс фолиото представлява тънък гумиран материал с определен цвят. Чрез флекс могат да се правят само едноцветни щампи . При тази техника щампите се получават стабилни, с много ярки и плътни цветове за разлика от директният печат.
Тази технология се използва най-често за надписи , тъмен текстил и ватирани дрехи.

Флекс принт е тънко бяло фолио върху което с солвентен принтер се печатат пълноцветни изображения. Тази технология най-много се доближава до фотографското качество.
Тази технология се използва най-често за снимки , тъмен текстил и ватирани дрехи.

Сублимационен печат е технология при която мастилото се вмъква директно във влакната на материята. По този начин щампата стои като част от тениската, осигурява се максимален комфорт и е устойчива на пране. Цветовете брилянтни и наситени . Технологията може да се използва само за бял с светъл полиестер. При тази технология няма бяло мастило.

Според спецификата на изображението, което трябва да се отпечата, използваме най-подходящата технология за печат.


Ако вие имате предпочитания към някоя от технологиите, моля да го отбележите в коментара към поръчката.

Ако изберете различна от тази технология на печат, която Ви съветва наш представител, ние не носим отговорност за качеството и крайния резултат!