Количка0
Общо:Количката е празна
Количката ви е празна!

Как да поръчам

1.Изберете си продукт от многобройните ни продукти разделени в подкатегории за по-лесно търсене.

Продукт по ваш дизайн

2.След като изберете продукта, който желаете, може да изберете щампа от нашият каталог. Когато изберете „Видове щампи“ ще се отворят всички подкатегории щампи.

Щампи по ваш дизайн

3.След като изберете щампа и я маркирате можете да променяте разположението и размера й върху продукта. Някои от щампите позволяват промяна на цвета им.

!!!За да правите промени по щампата, тя трябва да е маркирана (щампата се маркира с клик на мишката върху нея)

Щампи по ваш дизайн

4.Може да добавите текст на вашият продукт. След като въведете текста който желаете натиснте бутона „Добави текст“. От бутона „Смени шрифт“ може да смените шрифта на текста който сте набрали. Може да променяте големината и цвета на текста,както и да го огъвате.

!!!За да правите промени по текста, той трябва да е маркиран (текста се маркира с клик на мишката върху него)

Текст по ваш дизайн

5.Може да качите ваша снимка от „Качи снимка“. Трябва да се съгласите с условието за качване на снимки на нашия сайт. След като изберете снимка от вашият компютър трябва да я маркирате (клик на мишката върху снимката) и тя ще се качи върху вашият продукт. Ако разстегнете снимката прекалено много ще излезне предупреждение че това ще повлияе на качеството на печата. За качествен печат моля използвайте максимално големи изображения.

Снимки по ваш дизайн

6.След като направите дизайна който желаете може да смените цвета на продукта ако се предлага в няколко цвята. За продуктите от тениски и облекла може да добавяте дизайн на лицето и на гърба на продукта.

Снимки по ваш дизайн

7.Ако желаете може да поставите име и номер на гърба на тениската.Натиснете бутона „Добави име и номер“.Изберете размер на тениската и добавете вашето име и номер.

Снимки по ваш дизайн

8.След като сте готови с всичко изберете от кой размер колко тениски желаете. Ако имате допълнителни изиквания и/или условия може да ги попълните в "Допълнителни инструкции и коментари".  Последната стъпка е добавянето на продукта в потребителската кошница с натискане на бутон "КУПИ".

Поръчка продукти по ваш дизайн